Cyber Relax JP1100

100% vervaardigd in Japan

Medisch certificaat nummer: 229ABBZX00034000

Dit is dé massagestoel van Japan. Ontdek het 4D Medical Duo-concept van de beste massagestoel. Het vlaggenschip van de volgende generatie waarin traditie hand in hand gaat met innovatie. Dit vlaggenschipmodel, dat het resultaat is van een synergie van de beste massagetechnologie.

 

or call us anytime
+31 621351083

Share:

Cyber Relax JP1100

De positie Zero Gravity hangt samen met de hellingshoek die de stoel kan aannemen. De positie wordt gebruikt door astronauten tijdens het opstijgen tijdens hun ruimtemissie. Deze positie is erg belangrijk bij massagestoelen omdat het lichaam zo is uitgelijnd dat u zich volledig gewichtloos voelt en de massagerollen efficiënter kunnen werken.

Cyber Relax JP1100 Massagestoelen

Cyber Relax JP1100 Massagestoelen

Met meer dan een 60-jarige geschiedenis als pionier van massagestoelen houdt Fujiiryoki niet op met het ontwikkelen van de beste HighTech-massagestoelen in de geschiedenis. Technologie die gedurende vele jaren is ontwikkeld, bereikt nu een nieuw gebied met het verbluffende model JP-1100. Het bedrijf gebruikt voortdurend nieuwe innovatieve technologieën voor de behandeling van hele lichaamsmassages. De Fujiiryoki JP1100 4D / 4S Mecha Duo massagestoel is de koning van massagestoelen door de combinatie van traditie en innovatie. Ervaar de meest verbazingwekkende therapeutische massage voor uw gezondheid.

Zero Gravity-massagestoelen

Zero Gravity-massagestoelen

Zero Gravity-massagestoelen vergemakkelijken de verdeling van het gewicht van de gebruiker over het volledige oppervlak van de stoel. Fabrikanten beweren dat het de stress op het lichaam verlicht en een diepere en intensere massage-ervaring biedt. Sommige fabrikanten beweren dat het verminderen van stress op het lichaam zo effectief is dat u zich vrijwel gewichtloos voelt.

4D MECHANISCHE MASSAGE

4D MECHANISCHE MASSAGE

Technologie die "diep gaat"

41 soorten

85 verschillende kneedtechnieken

Nek, schouders, rug, taille, heupen verschillende technieken worden gebruikt voor en toegewijd aan elke regio.

Diepe Kiwami-massage Mecha Pro

Diepe Kiwami-massage Mecha Pro

Het grootste uitsteeksel van kneedbollen in de industrie (ongeveer 12,5 cm) richt zich op de diepere spierlagen.

4D Mecha Duo

Het bedrijf gebruikt voortdurend nieuwe innovatieve technologieën voor Mecha-massage, de belangrijkste basis van deze massagestoel, luchtmassage, sensoren die de punten en sterkte van kneden optimaliseren, en ondersteunende functies zoals verwarming en stretching, allemaal om massagefunctionaliteit na te streven.

LUCHTMASSAGE

LUCHTMASSAGE

Zalige levendigheid

De hoeveelheid en timing van de luchttoevoer wordt zodanig geregeld dat de flexibiliteit van de handmassage wordt gereproduceerd.

Luchtmassage is gebaseerd op de herhaling van drukken en loslaten. Om de kracht en flexibiliteit van de handmassage van een professionele masseuse te reproduceren, was een bepaald tempo vereist, naast de hoeveelheid en timing van de luchttoevoer. 

Bij het leiden van de industrie installeerde Fujiiryoki een functie voor gebiedaanpassing die vrij de stroomsnelheid van lucht regelt. Eén airbag blaast snel en onmiddellijk op, terwijl een andere langzaam en geleidelijk wordt opgeblazen. Airbags met krachtige bewegingen die een ongekende druk geven.

Drievoudig luchtsysteem

Drievoudig luchtsysteem

 De nieuw geïnstalleerde "handkneedmodus" herschept de kracht en levendigheid van handmassage.

POSITIE

POSITIE

Vlakke positie

Hoogwaardige slaaphouding voor het optimaliseren van het gevoel van comfort. Verlicht het hele lichaam op om te ontspannen en het vermogen van het lichaam om de massage te "voelen".

Dubbele detectie massage techniek

Dubbele detectie massage techniek

Twee sensoren optimaliseren de diepte en punten van de massage.

 • Detecteert automatisch de vorm van de wervelkolom - Optimaliseert de diepte van de massage
 • Detecteert automatisch de positie van de schouders - Optimaliseert de punten van de massage

Zeven soorten nieuwe kneedtechnieken die werken op diepe spieren die een hoge mate van stijfheid hebben - Het meest talrijk in de branche

BRUIKBAARHEID & MODUS

BRUIKBAARHEID & MODUS

Full-color touch panel afstandsbediening

Geavanceerd ontwerp dat zowel de bediening als het gevoel van luxe kenmerkt.

De bediening wordt voortgezet dankzij het levendige kleurendisplay en de gebruiksvriendelijke meninterface. 

 • Deze one-touch-modus maakt de eenvoudige bediening van alle hoofdfuncties mogelijk!
 • Een Engels menu is beschikbaar.
 • 21 soorten automatische modussen
 • 30 minuten per modus 

 

MODUS

MODUS

VIP-modus: "Massage sommelier" -modussen

Slow Stretch: Het hele lichaam zorgvuldig en grondig strekken

Luchtontspanning: Het verzorgen van het hele lichaam via luchtmassage

16 minuten modussen

16 minuten modussen

Hele lichaamsmodussen

 • Kiwami-verjonging
 • Verjonging
 • Verfrist
 • Kom tot rust
 • Soft

Hals- / schoudermodussen

 • Kiwami-verjonging
 • Verjonging
 • Verfrist
 • Kom tot rust

Taille modussen

 • Kiwami-verjonging
 • Verjonging
 • Verfrist
 • Kom tot rust

Stretch modussen 

 • Kiwami Whole Body Stretch
 • Whole Body Stretch
 • Whole Body Air 
Lichaamsdeel intensieve massage

Lichaamsdeel intensieve massage

Zeven minuten durende modussen die intensief stijfheid en vermoeidheid verlichten, veroorzaakt door gebrek aan lichaamsbeweging, bureauwerk, enz., Specifiek voor de mensen van deze tijd.

 • Nekintensieve massage: Voor de spanning van de nek en de stijfheid van de nek
 • Taille intensieve massage: Voor de vermoeidheid van de taille
 • Schouderintensieve massage: Intensieve massage op de top van de schouders
 • Intensieve massage: Voor het gemakkelijk vermoeide zitvlak
 • Schouderintelligentie: Intensieve massage op de top van de schouders

 

BEIGE KLEUR

BEIGE KLEUR

Geschikt voor uw huis en uw leven

Futuristisch ontwerp dat streeft naar innovatie

Kleur ZWART

Kleur ZWART

Geschikt voor uw huis en uw leven

Futuristisch ontwerp dat streeft naar innovatie

Onze klanten beoordelingen:

Stefano: "We kiezen alleen voor uw service vanwege uw geweldige verkoopteam. U hebt ons geholpen de beste stoel te kopen voor onze behoeften. We zullen u aanbevelen aan onze familie en vrienden!"

Henry Cole: "Wij vonden bij u organisatie precies wat we nodig hebben voor de juiste prijzen .Geweldige service en zeer snelle levering! Ik gebruik deze 4D Mecha massagestoel na elke training."

Rob N.: "Grote Japanse massagestoelkeuze die je hebt! Je bespaart ons veel tijd door rond te zoeken. Mijn vrouw en ik zijn erg blij met de stoel. Fantastische service en fantastische massagestoelen"

Jessica Parker: "Je service was geweldig van bestelling tot levering, de bezorger was erg aardig en nam de tijd om ons uit te leggen hoe de massagestoel werkt." We wachten zo lang op deze massagestoel en nu danken we je voor geweldige service. "

Thomas: "Ik wist niet zeker of ik een Chinese massagestoel of een Japanse massagestoel zou moeten kopen.Na de eerste test wist ik meteen dat de Japanse massagestoelen de beste keuze en de beste investering waren.Ik kocht deze stoel 1 week geleden van je (ik wilde geef je een beoordeling nadat ik het echt heb getest), mijn rugpijn is weg en mijn hele lichaam voelt beter. "

Dr. John McCain: "Ik ben een fysiotherapeut en ik weet waar massagestoelen voor zijn, mijn vader heeft er al 15 jaar één. Toen ik uw bedrijf op internet vond, voelde ik meteen de behoefte om een bestelling bij u te plaatsen. Ik wist dat ik juiste keuze Uw service is uitstekend en ook uw producten.Ik plaats de massagestoel in mijn kliniek en mijn klanten vinden het geweldig. Ik zal voor Kerstmis een tweede bestelling plaatsen. Bedankt voor al je inspanningen! "

Andrew: "Ik moet zeggen dat we een gelukkige familie zijn, massage voor de rug, massage voor de armen, massage voor de heupen, massage voor de schouders ... Dit is geweldig! Het is de eerste keer dat we een massagestoel bij ons hebben, maar is echt de beste investering. Bedankt MedicaRelax! "

Erik & Ellen: "Bedankt MedicaRelax! Deze massagestoel biedt een complete lichaamsmassage, we gebruiken hem zelfs 's ochtends voor de koffie." Dus jullie zijn geweldig, we zijn zo blij met de keuze die we hebben gemaakt. "

Ramon Bradley: "De levering ging net op tijd! Toen je het zei, wist ik het niet zeker. Maar je deed het en mijn vrouw is prachtig verrast. We hebben onze eigen ontspanning in het comfort van ons huis! We houden van de verwarming en voetmassage. Dank je voor professionele ervaring! "

Allison: "Zeer snel! Houd van de massagestoel! Dank u MedicaRelax"